Fuld service med Fjernvarme Plus – men hvad er det?

18. december 2023

Fuld service med Fjernvarme Plus – men hvad er det?

Fjernvarmeunits kan være komplekse, og det er nemt at gøre mere skade end gavn. Med Fjernvarme Plus behøver du ikke bekymre dig om det. Du kan bare læne dig tilbage og nyde den grønne og effektive varme.

Normalt er fjernvarmeunits, beholdere, eller hvad din installation indbefatter, dit ansvar som ejer, men med Fjernvarme Plus overtager vi ansvaret. Det betyder, at vi ejer og vedligeholder fjernvarmeunitten og er forpligtet til at sikre, at det fungerer optimalt og overholder alle lovgivningsmæssige krav. Og det gør vi rigtig godt.

For kun 225,- kr./mdr. lejer du en fjernvarmeunit hos os, og du får både installation og fuld service med i prisen. Vi sørger også for udskiftning af hele eller dele af anlægget, hvis det bliver nødvendigt. Løsning Fjernvarme installerer, servicerer og vedligeholder fjernvarmeunitten i din bolig.

Hvis din fjernvarmeunit er slidt op, kan et nyt koste op til 20.000 kr. Men du kan slippe for udgiften ved at abonnere på Fjernvarme Plus. Stjernevejskvarteret og                        Øster-Snede/Kragelund har indtil videre mulighed for at benytte ordningen, og 95 % af beboerne er tilmeldt. Det er der god grund til, for det bliver ikke nemmere.

Med Fjernvarme Plus skal du kun justere radiatorerne – og ikke røre ved anlægget. Vi tager os af alt det tekniske og sikrer, at dit fjernvarmeanlæg fungerer optimalt, så du kan nyde varmen uden bekymringer.


Fordele ved Fjernvarme Plus:

  • Vi installerer det nye fjernvarmeanlæg
    • Vi fjerner og bortskaffer din gamle fjernvarmeunit/beholder.
    • Vi installerer en moderne indirekte fjernvarmefunit eller ombygger den gamle fjernvarmeunit til en ny.
    • Mulighed for fjernaflæsning ved vedvarende udfordringer (men behovet er der ikke endnu).
  • Vi reparerer og servicerer
    • Vi vedligeholder og reparerer i tilfælde af nedbrud (inden for arbejdstiden).
    • Vi sørger for udskiftning af fjernvarmeanlægget, hvis det går i stykker eller slides op.
    • Vi udfører regelmæssigt serviceeftersyn af dit anlæg, måler og tømmer dit snavsfilter.