"Jeg synes, at det er vigtigt, at fjernvarmen kommer til Stjernevejen pga. fællesskabet"

7. februar 2022

"Jeg synes, at det er vigtigt, at fjernvarmen kommer til Stjernevejen pga. fællesskabet"

Sådan siger Henrik Thisgaard fra Marsvej. Her kan du læse hans overvejelser om fjernvarme eller se med i videoen. 

Jeg synes, at det er vigtigt, at fjernvarmen kommer til Stjernevejen pga. fællesskabet. Og at vi kan få lagt det ind, så at omkostningerne bliver så små som muligt for os.

Jeg er tilhænger af fjernvarmen for fællesskabet, for bæredygtigheden i det, og CO2 neutraliteten.

De overvejelser vi havde med hensyn til fjernvarme eller ej, det var, at vi havde en gammel gaskedel, der stod og snart skulle udskiftes. Så vi havde været inde og kigge på nogle andre energiformer som varmepumpe. Men vi var bange for, at det blev for dyrt. Og da så fjernvarmen kom med deres prospekt med, at de gerne ville Stjernevejskvarteret, så var det dét, vi fulgte. Og det er vi glade for i dag.

Fjernvarme er en rigtig god beslutning for os – igen pga. fællesskabet. At man inddrager de lokale virksomheder med deres overskudsvarme. Det er ren win win pga. CO2 beregning. Og da fjernvarmen jo er meget fleksibel, forventer jeg, at det er nemmere at stille om til nogle andre energiformer, end det er for den enkelte privat. Og det vil sige, at fjernvarmen bedre kan stille om til flis, vindenergi, solenergi – hvis det er sådan noget, der kommer.

Jeg synes, at det er godt, at der kommer så mange med som muligt pga. prisen. Vi kan holde prisen nede. Det bliver billigt og godt for os alle sammen.