Er du vores nye kollega

9. juni 2022

Er du vores nye kollega

Vi mangler dig, der både er selvstændig og teamplayer, uformel og serviceminded


Kan du se dig selv her?


Du kan drifte og vedligeholde gaskedler, vandværk og fliskedler og indgå i en rullende vagtordning, hvor du også har vagt hjemmefra hver 4. weekend. Du kan grine ad vores far-jokes, selvom du har travlt. Du kan servicere forbrugerinstallationer på vand og varme, mens du smiler til kunden (du har ren straffeattest). Du kører ikke langt på arbejde, for du bor indenfor 25-30 minutter af værket, og derfor har du kørekort. Du involverer dig i vores nye udstykninger, vandbrønde, utætte varmerør, der skal fritlægges og diverse ad hoc-opgaver med omhu og stabilitet, fordi du er god til at planlægge og arbejde selvstændigt.

Måske er du håndværksmæssigt uddannet med en teknisk overbygning?
Måske er du procesleder eller ny-/efteruddannet maskinmester. Måske er du noget helt tredje. Dit Mindset er lige så vigtigt, som den uddannelse du har, og vi efteruddanner med relevante kurser.

Kan du genkende disse ord?


IFIX SRO, IGGS SRO termiske maskiner, energibalancer, termodynamik, Office-pakken, Kamstrup intelligence, Inextia Vedligehold, svejsning med autogen/TIG, elektrode og MIG, plastsvejsning, hydraulik, pumpedrift, CIP-rens, vandkemi og regulering.

Så bliv en del af os!


LF Administration & Drift(datterselskab) har 6 ansatte og en freelancer, der drifter Løsning Fjernvarme (1027 forbrugere), Løsning Vandværk (1300 forbrugere) og Bjerre Vand.
Vi løser alle slags opgaver undervejs. Vi samarbejder og kommunikerer åbent og ligetil med smil og humor. Vi er nysgerrige og udviklingsorienterede, og vi har fokus på fremtidens grønne løsninger, når det gælder vand og varme. Vi har ikke to ens dage. Vi supporterer og sparrer med hinanden – og vi har det godt!
Vi vækster - og det er vi stolte af. Vi får flere forbrugere, vi får nye produktionsformer, og Varmepumper, Elkedler mm. Er på vej ind - og vi har været pionerer på overskudsvarme siden 1978.

Vi mangler dig nu


Send din ansøgning til kontor@losningfjernvarme.dk og skriv driftsassistent i emnefeltet, inden d. 01-07-2022 Vi holder samtaler løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.
Har du spørgsmål:


Direktør og driftsleder Esben Iversen: 21 72 69 51 / eli@losningfjernvarme.dk ( bedst sidst på dagen )

Folkene i produktionen eller på kontoret: 75651155 eller vagt-nr. 20701155

”Jeg er glad for at være ved Løsning Fjernvarme, fordi der både er plads til professionel og personlig udvikling og fordi jeg har ansvar for ”mine egne børn” og min egen arbejdsdag. Man føler sig hørt, og er ikke den nederste i hierarkiet, selvom man er ny. Jeg ved, hvor jeg har min leder, og de svar jeg får i dag gælder også om 14 dage” – medarbejder i Løsning Fjernvarme.