Kære Beboer og kommende fjernvarmeforbruger i Ø. Snede & Kragelund

Imens nogen har holdt en dejlig og velfortjent efterårsferie. Har Arkils medarbejder arbejdet hårdt (i meget dårligt vejr) for at færdiggøre krydset v. Gesagervej/Lindvedvej og Højmarksvej v. Ribevej hen til krydset.

Vi ved alle godt at det er meget træls imens alt dette gravearbejde står på, men vi kan desværre ikke undgå at vi er nødt til at grave rørene NED i jorden, da det vil se lidt fjollet ud at de ligger oppe på jeres veje eller hænger i luften!!

Vi modtager jævnligt mail fra frustreret borger og det har vi selvfølge fuld forståelse for. Vi vil også rigtig gerne gå de ekstra skridt for at hjælpe og vi ønsker at løse de opgaver som kommer undervejs. Men for at opgaverne vil blive løst skal i rette henvendelse på følgende måde og til de rette mennesker.

   1. Er problemet omk. færdiggørelse af gravearbejdet, kontaktperson.: Hans Peter, Løsning Fjernvarme Tlf.: 29 61 18 44 Telefontid: 08:30 - 16:30

   2. Er der problemer med afskærmningen eller skiltning, kontaktperson.: Mehmet, Arkil Tlf.: 23 41 08 99 Telefontid: 07:30 - 16:00

   3. Andre opståede problemer eller efter telefontid, send venligst en mail til.: kontor@losningfjernvarme.dk eller ring i åbningstiden mandag og onsdag fra kl. 10:00 - 14:00

Status på projektet - Husk at dette kun er vejledende og der kan forekomme ændringer undervejs

  1. Herredsvej.: Pga. vejret må man påregne opgravning og færdiggørelse vil blive uge 44/45, men vi vil holde jer opdateret.
  2. M. Iversens vej, K. Bordings Vej og H. Thomsens Vej.: Mangler nu kun asfalt og de vil blive pålagt sammen med færdiggørelsen af Herredsvej
  3. Højmarksvej 44 - Herredsvej.: På hjørnet hvor der ligger køreplader. Vil blive lavet færdig slut uge 43 start uge 44 (Hvis vejret arter sig - Ikke for meget regn)
  4. Vestermarksvej.: Der er blevet søgt gravetilladelse, så i kan snart forvente at Arkil påbegynder deres arbejde.
  5. Gesagervej.: De har nu opgravet 5 % af vejen og lige nu kan vi herfra desværre ikke give en skrap opdatering, kommer der flere oplysninger skal vi nok skrive under denne nyheds infomation.