”Det er dejligt, at jeg ikke længere skal sætte fødderne på et koldt badeværelsesgulv”

22. april 2022

”Det er dejligt, at jeg ikke længere skal sætte fødderne på et koldt badeværelsesgulv”

Løsning Fjernvarme tilbyder gratis besøg af en rådgiver for at afklare, om energioptimeringer kan betale sig for dig. Det tilbud benyttede Kenn Jensen sig af. Og han har ikke fortrudt.

Da Kenn Jensen for 5 år siden købte hus, mærkede han hurtigt, at varmen ikke fungerede. Selvom det var dyre anlæg det hele. Der var koldt på badeværelset, og når han skruede helt op for varmen, hjalp det ingenting. I stedet blev der alt for varmt inde i stuen.

Så da han var inde på losningfjernvarme.dk og så tilbuddet om et gratis besøg af en energirådgiver, tog han hurtigt kontakt. Han fik en aftale med Finn Schmidt Andersen, der gennemgik det 200 kvadratmeter store hus fra A-Z. Kort tid efter modtog Kenn Jensen en mail med konkrete bud på energijusteringer, hvad optimeringerne ville koste, og hvad der var at hente i den anden ende. Kenn Jensen besluttede at betale sig fra at få Finn ud igen og gennemføre de energijusteringer, der gav mening for ham.

– Da tilskuddet fra Løsning Fjernvarme og håndværkerfradraget var trukket fra, havde jeg max betalt 1.000 kroner selv for Finns arbejde, fortæller Kenn Jensen.

 

 

Behagelig varme i hele huset

Med råd fra Finn fik Kenn udskiftet 3 radiatorer, 3 termostater, en varmeveksler og nogle ventiler til gulvvarme for at optimere varmekomforten i huset. De nye energisystemer kostede lidt, men Kenn har ikke fortrudt. I dag er det slut med varmezoner, og i stedet er varmen bedre fordelt i hele huset.

– Afkølingen var der slet ikke styr på før, men nu er der et meget bedre fremløb og returløb, som betyder en behagelig varme i hele huset – uden, at varmeregningen er steget. Det er dejligt, at jeg ikke længere skal sætte fødderne på et koldt badeværelsesgulv, og at det er rart for mine børn at sove på deres værelser, siger Kenn Jensen.

Ud over udskiftning af apparaturer og energioptimeringer, fik Kenn også vejledning til at justere på varmen ved sæsonskiftene om sommeren og vinteren. Det gav mindre varmetab og besparelser på varmeregningen.

– Der er ingen tvivl om, at Finn har styr på, hvad han laver. Jeg er selv tidligere blikkenslager og ved en lille smule om det, og der var ikke en finger at sætte på Finns arbejde. Samtidig kan han forklare, hvad det handler om, så alle kan forstå det. Han er meget serviceminded, og det har været det hele værd at få ham ud.

Kenn Jensen

 

Eftersyn

Har du mistanke om, at noget er galt, så husk, at du kan bestille et eftersyn hos os. Her ser vi efter, om alt er, som det skal være. Vi vejleder dig også gerne i, hvordan du får mest ud af det varme vand i dine rør. 

10 hotte spareråd

Vi kan selvfølgelig ikke komme med konkrete råd til dit hjem på hjemmesiden her. 

Men her kan du se ti hotte spareråd.