Løsning Fjernvarme sikrer varme og rent vand, selvom Danmark lukker ned

13. marts 2020

Løsning Fjernvarme sikrer varme og rent vand, selvom Danmark lukker ned

Coronavirus har hurtigt spredt frygt hos mange. Hos Løsning Fjernvarme tager vi ansvar og overholder alle retningslinjer, så vi hele tiden har raske medarbejdere til at sikre varme og rent vand hjemme hos dig.                 

Nye tiltag mod Coronavirus (covid19) og et klart budskab om, at det er et fælles ansvar, at vi undgår at smitte hinanden. Sådan meldte regeringen ud torsdag den 11. marts. Det ansvar tager vi seriøst hos Løsning Fjernvarme. Ikke kun for at mindske smittefaren mellem os og dig som forbruger, men også, fordi vi har et ansvar for at sikre varme og rent vand hjemme hos dig.

”Som forsyningsselskab er det særligt vigtigt, at vi tager ansvar. Vores teknik kan ikke køre ubemandet, så det er vigtigt, at vi sikrer, at vores medarbejdere er raske, så vi kan værne om forbrugernes forsyningssikkerhed. Vi er hele tiden ærlige omkring, hvem vi er i kontakt med, så vi kan hjælpe hinanden med at vurdere risiko, og vi udviser omtanke for, hvordan vi arbejder med tingene og hinanden,” siger Esben Iversen, der er driftsleder for Løsning Fjernvarme.

Tager sagen alvorligt
I forbindelse med regeringens skærpede tiltag, har Energistyrelsen udsendt anbefalinger til de danske fjernvarmeværker. Det handler blandt andet om at undgå at mødes med forbrugerne, og at holde afstand til kollegaer i driften. Og så handler det selvfølgelig om almen omhu og god hygiejne og adfærd.

”Vi er rolige, men tager også tingene alvorligt og følger løbende de retningslinjer, der kommer. Vi sender de medarbejdere hjem, vi kan, og de af os, der bliver på arbejde, arbejder mest muligt alene og i fri luft. Efter princippet ærlighed og omtanke skal vi nok holde skansen,” siger Esben Iversen.

 

 

Sådan beskytter vi driften mod Coronavirus:

  • Vi overholder Energistyrelsens anbefalinger til at beskytte virksomheden i den daglige drift.
  • Vi sender alle medarbejder, vi kan, hjem. De, der bliver på arbejde for at sikre din varme, følger retningslinjerne om ikke at være samlet i små rum og arbejder så vidt muligt alene.
  • Vi overholder retningslinjerne i forhold til rengøring og personlig hygiejne.
  • Har du problemer med dit varmeanlæg, står vi som altid klar til at hjælpe. Du skal blot ringe til Løsning Fjernvarmes vagttelefon.
  • Vi prøver at instruere dig over telefonen. Bliver det nødvendigt at møde op hjemme hos dig, har vi allieret os med nogle samarbejdspartnere, der kan afhjælpe fejl og samtidig sikre, at vi holder den fornødne afstand for din, vores og hinandens sikkerhed.