Varsel om prisstigning

29. september 2022

Kære Andelshaver og forbruger ved Løsning Fjernvarme.

Vi er desværre i den situation, at vi må Varsle en prisstigning på fjernvarme pr. 1. januar 2023. Varslet om Prisstigning er på 34% og skyldes eksplosive stigninger i priserne på brændsler og elektricitet, og inflation som følge af den energikrise, vi i Europa oplever efter Ruslands invasion af Ukraine. Vi håber på, at hele eller dele af prisstigningen er midlertidig.

Fjernvarme er stadig billigst
Løsning Fjernvarme gør fortsat alt for at levere billig og bæredygtig fjernvarme til dig, og mens prisen stiger intensiverer vi jagten på optimeringer og besparelser, vi kan sende videre til dig. Vi minder desuden om, at fjernvarmen trods den aktuelle prisstigning stadig er en den billigste og grønneste kilde til opvarmning.

På arbejde for stabile priser
Det er vores mål, at du som andelshaver og fjernvarmekunde oplever stabile og lave priser. Det er vi lykkes særdeles godt med gennem årene, og grundet den ekstreme aktuelle situation har vi fremrykket budgetteringen for 2023 for at kunne varsle prisstigningen tidligt og forhåbentlig undgå yderligere stigninger i løbet af året.