FjernvarmePlus abonnement mærker stigende interesse

7. september 2021

FjernvarmePlus abonnement mærker stigende interesse

Da Stjernevejskvarteret fik mulighed for at få fjernvarme tilkoblet i stedet for olie- og gasfyr, fik de også mulighed for at tilmelde sig en nøglefærdig løsning og et abonnement, hvor Løsning Fjernvarme servicerer og vedligeholder Fjernvarmeanlægget hjemme i boligerne bestående af enten veksler eller beholderløsning. Det har mange valgt at benytte sig af.

Tiden til det praktiske er blevet udskiftet med tiden til familien og de nære. Vi benytter i dag i højere og højere grad de mange muligheder for at betale os fra huslige pligter og bruger i stedet den værdifulde tid med menneskerne omkring os. Det kan også mærkes hos Løsning Fjernvarme, hvor flere og flere vælger at tilkøbe et FjernvarmePlus abonnement.

 

 

Normalt er fjernvarmeanlægget din ejendom og dit ansvar, men med FjernvarmePlus er det vores. Det vil sige, at vi ejer og vedligeholder fjernvarmeanlægget og er forpligtiget til at sikre, at anlægget er fuld funktionsdygtigt og lovligt. Og det er vi gode til.

– Vi arbejder med det her hver dag, og har systemer der kan fortælle os, hvornår det er tid til et servicere. Og når systemerne er rigtigt kørt ind, kan vi faktisk sidde i bilen ud for huset og justere uden at skulle ind på besøg. Vi kommer til at drive hele processen her, så det ikke bliver noget, de selv skal holde øje med hjemme i boligerne. På den måde kan vores forbrugere i stedet bruge tiden på det, der giver mening for dem, fortæller Esben Iversen, der er driftsleder hos Løsning Fjernvarme.

Det indebærer en nøglefærdig løsning og et FjernvarmePlus abonnement:

 • Vi installerer det nye fjernvarmeanlæg
  • Vi nedtager og bortskaffer dit gamle varmeanlæg
  • Vi installerer et moderne indirekte fjernvarmeanlæg
  • /eller ombygger det gamle anlæg til et nyt
 • Vi reparerer og servicerer
  • Vi vedligeholder og reparerer ved nedbrud eller fejl
  • Vi sørger også for udskiftning af hele eller dele af fjernvarmeanlægget, hvis det er nødvendigt
  • Vi sørger for et regelmæssigt eftersyn af dit anlæg, der omfatter kortlægning og vejledning omkring forhold i boligen, der er væsentlige for at opnå en god varmeøkonomi
  • Vi gennemgår installationer i din bolig, som har med varme og varmt vand at gøre, og kommer med forslag til forbedringer

Det handler ikke om at tjene penge, men at spare dem for forbrugerne

Fjernvarmeværkets DNA bunder i andelsprincippet. Det er et fællesskab, som er baseret på hvile-i-sig-selv princippet. Det vil sige, at det skal kunne betale sig – men prisen hos forbrugerne skal afspejle de faktiske omkostninger.

Læs mere om andelsprincippet her

Selvom prisen på et abonnement afspejler de faktiske omkostninger, vil det sandsynligvis alligevel være billigere, end hvis forbrugerne selv stod for serviceringen. Fjernvarmeværket har nemlig mulighed for at handle reservedele billigere hjem, og så har værket en ekspertise, som hele tiden bliver forbedret. Alt sammen noget, der er med til at give en effektiv og sikker løsning.

Vil du læse mere om FjernvarmePlus abonnementet, kan du læse mere i bunden af præsentationen fra borgermødet for Stjernevejskvarteret her. Eller tag fat i os, for at høre, hvad vi kan gøre i dit område.